Arbeidsvoorwaarden

Wonen

Over woonruimte hoeft u zich geen zorgen te maken. Dat regelt NWH Jobs voor u. Wij hebben in de regio diverse soorten woonruimten beschikbaar. Ook de inrichting en inventaris regelen wij voor u. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uitzendkrachten zich thuis voelen als zij in Nederland werken. Dan gaat u met plezier naar uw werk en kunnen wij en onze klanten rekenen op gemotiveerde medewerkers.

Vervoer

Op tijd en veilig reizen van woning naar werk is natuurlijk belangrijk. Als u via NWH Jobs aan het werk gaat, regelen wij dat vervoer voor u. NWH Jobs heeft een eigen wagenpark met personenauto’s en busjes. U herkent ze aan ons logo. Woont u dicht bij het werk, dan staat er een fiets van NWH Jobs voor u klaar.

Werkkleding

Beschermende en veilige kleding en schoenen zijn bij sommige werkzaamheden noodzakelijk. Afhankelijk van het soort werk dat u gaat doen, zorgen wij dat u de juiste kleding krijgt. Een regenpak of laarzen horen daar ook bij.

Cao en salaris

Gaat u als uitzendkracht bij NWH Jobs aan de slag, dan ontvangt u uw salaris per week. Dat gebeurt op basis van de gewerkte uren en volgens de geldende cao en de bijbehorende functieschaal. Ook heeft NWH Jobs voor haar werknemers buiten Nederland een collectieve zorgverzekering afgesloten. Dat betekent in de praktijk dat u goed verzekerd bent tegen ziektekosten.