Branches

NWH Jobs levert personeel in verschillende branches. Hierbij kunt u denken aan:

Agrarisch

NWH Jobs heeft ervaren en hardwerkende seizoenarbeiders voor kwekerijen, telers en overige bedrijven in de land- en tuinbouw. Zij hebben ervaring opgedaan in uiteenlopende werkzaamheden. Van planten, oogsten en sorteren tot inpakken en het verzendklaar maken van het product. NWH Jobs is sterk vertegenwoordigd in de agrarische sector. Omdat wij zelf een bloemenkwekerij hebben, weten wij als geen ander wat u als klant nodig heeft.

Logistiek

De logistieke branche is altijd in beweging. De vraag naar goed en betrouwbaar, logistiek personeel wordt met de dag groter. NWH Jobs heeft ruime ervaring in de logistiekbranche. Dagelijks zijn onze mensen aan het werk, onder andere als orderpikker, lader/losser, heftruckchauffeur of expeditiemedewerker.

 

Productie

Magazijnen, verpakkingsbedrijven en drukkerijen kunnen sinds jaar en dag rekenen op de support van onze productiemedewerkers. Om een constante inzet van nieuwe mensen te waarborgen, hebben wij een groot bestand met geschikte en gemotiveerde kandidaten. Van lopende band werkzaamheden tot het verzendklaar maken van goederen; zij staan te popelen om bij u aan de slag te gaan!

Metaal en techniek

In de branches metaal en techniek kunnen wij ook de juiste vakmensen vinden die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken. Mensen die proactief aan de slag gaan. En mensen die oog hebben voor detail, kwaliteit leveren en letten op de veiligheid. Ook hiervoor bent u bij NWH Jobs aan het juiste adres.

Wanneer het nodig blijkt dat voor de desbetreffende functie een VCA-diploma nodig is, kunnen wij dit ook voor onze uitzendkrachten regelen.