NWH Jobs, de achtergrond

Sinds 2007 brengt NWH Jobs gemotiveerde werknemers en werkgevers bij elkaar. In die jaren hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd in de Duin- en Bollenstreek en ver daar buiten. Wij zijn een partner die meedenkt, adviseert en die er altijd voor de klant is. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat is onze klantbelofte.

In de loop van ons bestaan, zijn wij ons steeds meer gaan richten op het bemiddelen voor vakmensen in diverse sectoren. Denk bijvoorbeeld aan agrarische medewerkers, gezien onze achtergrond. Maar ook helpen wij u graag bij het invullen van vacatures in andere sectoren, zoals productiemedewerkers en schilders. De sleutel van ons succes is de combinatie van onze unieke werkwijze, onze betrouwbaarheid en onze no-nonsense bedrijfscultuur.

Ook kenmerkend voor ons bedrijf zijn de korte en duidelijke communicatielijnen. Wij kennen iedereen persoonlijk, zowel onze uitzendkrachten als onze opdrachtgevers. Steeds meer bedrijven weten hierdoor de weg naar NWH Jobs te vinden. Daarnaast staan kwaliteit en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Wij voldoen aan alle wet - en regelgevingen en wij zijn volledig NEN 4400-1 gecertificeerd.

Te veel werk, maar te weinig handen?

NWH Jobs zorgt voor de juiste persoon in uw bedrijf. Op ieder moment.
En dat werkt!