Nieuws en actualiteiten

Officiële opening NWH Jobs Poland

Afgelopen vrijdag was het zover, het kantoor van NWH Jobs Poland werd officieel geopend. Het vaste personeel van NWH Jobs was bij dit heugelijk feit aanwezig. Na een flinke reis die niet zonder slag of stoot eindigde, kwam het gehele gezelschap aan bij de feestlocatie. In het schitterende verzamelgebouw in Kalisz begon rond de klok van 18.30u het officiële gedeelte. 

Na een woordje van dank van Dennis van Wieringen aan alle vrienden, familie, collega's en overige betrokkenen kon het glas geheven worden en was het kantoor officieel geopend. Na een lekker hapje en drankje werd het feest vervolgd in het hotel alwaar er een heerlijk Pools diner voor alle gasten op het programma stond.

De volgende dag stond in het teken van een bezoek aan ons grootste wervingsbureau. Een rondleiding over het terrein van deze productiemaatschappij gaf iedereen weer een hoop nieuwe indrukken van dit land en hun werkwijze. Verder werd er nog flink gewerkt aan de teambuilding binnen NWH Jobs en NWH Jobs Poland.

Op zondag was het alweer tijd om richting Nederland te vertrekken. Ter afsluiting stond er nog een stadswandeling gepland door Wroclaw (een stad met ongeveer net zoveel inwoners als Den Haag). Een ieder kwam met een zeer voldaan gevoel weer terug in Noordwijkerhout.


    


  Terug naar overzicht