Nieuws en actualiteiten

NWH Jobs is geregeld in de media te vinden. Actuele berichten en publicaties leest u op deze pagina. Bezoek ook eens onze Facebook-pagina of ons Youtube kanaal.

15-03-2019

Op 14 maart jl. was NWH Jobs gastheer van het door Flower Science georganiseerde evenement "Uitdaging op de arbeidsmarkt; waar vind jij je mensen?" Op deze uitnodiging werd goed gehoor gegeven door een mix van ondernemers, de overheid en het onderwijs. Ook tijdens de presentaties bleek de vraag naar goede medewerkers in de agrarische sector groot. Wij kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst. Kijk voor het volledige verslag op: https://www.flowerscience.nl/…/grote-vraag-naar-gemotiveerd…

16-06-2018

Naast de feestelijke opening van ons nieuwe bedrijfspand op 1 juni jl. voor onze klanten, leveranciers en woningeigenaren was er nog een belangrijke groep die wij heel dankbaar zijn, namelijk onze uitzendkrachten! 

1-06-2018

Terugkijkend op een zeer geslaagde opening van ons nieuwe bedrijfspand gisterenmiddag 1 juni jl. Vele klanten, leveranciers, familie en vrienden hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging om onze nieuwe locatie aan Gieterij 35 in Noordwijkerhout te komen bekijken.

1-02-2018

Afgelopen vrijdag was het zover, het kantoor van NWH Jobs Poland werd officieel geopend. Het vaste personeel van NWH Jobs was bij dit heugelijk feit aanwezig. Na een flinke reis die niet zonder slag of stoot eindigde, kwam het gehele gezelschap aan bij de feestlocatie. In het schitterende verzamelgebouw in Kalisz begon rond de klok van 18.30u het officiële gedeelte. 

19-07-2017

Na ruim een jaar van voorbereiding zijn wij zeer trots om te melden dat NWH Jobs nu ook een vestiging in Polen heeft! Gisteren zijn de laatste officiële papieren ontvangen en heeft NWH Jobs een eigen wervingsbureau in Kalisz. Samen met onze voormalig uitzendkracht Agata Matuszczak-Cegla gaan wij ook van deze vestiging een succes maken. Wij kunnen hiermee onze klanten in de Bollenstreek en omgeving van een nog betere kwaliteit uitzendkrachten voorzien. Wij wensen Agata heel veel succes in haar zoektocht naar gemotiveerde Poolse medewerkers! Neem ook eens een kijkje op de eigen Facebook pagina van NWH Jobs Poland Sp. z oo.

29-03-2017

Het zal u niet zijn ontgaan; NWH Jobs Uitzendbureau was genomineerd voor de verkiezing “De Sterkste Schakel 2017” in de categorie Zakelijke Dienstverlening. Dit is dé Rijnlandse Ondernemingsprijs voor de meest klantgerichte en klantvriendelijke onderneming van de regio Rijnland en Duin en Bollenstreek. In deze categorie zijn wij 1e geworden, waar wij als team enorm trots op zijn.

24-01-2017

De jeugd heeft de toekomst Uitzendbureau NWH Jobs en Accountantskantoor de Lange kondigen met trots aan de nieuwe kledingsponsors te zijn voor de jeugd van VVSB. In tegenstelling tot voorgaande jaren is ervoor gekozen de gehele jeugd te sponsoren, zodat alle teams de komende vijf jaar hetzelfde tenue zullen dragen.

24-01-2017

De Mechanisatie in Vijfhuizen is voor ons elk jaar een uitgelezen plek om in korte tijd veel klanten te zien en te spreken. Inmiddels zijn wij samen met Meeuwenoord Groep een begrip op deze beurs en nieuw dit jaar was onze beursstand, geheel vernieuwd met mooie eyecatchers en uiteraard aangevuld met onze bedrijfsfilm waarbij u een goed beeld kreeg wat NWH Jobs voor u kan betekenen.

5-10-2016

NWH Jobs uit Noordwijkerhout is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemersverenigingen.

7-07-2016

Zoals eerder vermeld is NWH Jobs een van de sponsoren van de Open Dag 'Bollenstreek in Bedrijf'. Tijdens de Open Dag openen diverse agrarische bedrijven in de Bollenstreek hun deuren om het publiek een kijkje te laten nemen.

30-06-2016

Uitzendbureau NWH Jobs, Accountantskantoor De Lange en de Club van 100 van VVSB hebben de handen ineen geslagen en zullen er voor zorgen dat de jeugd van VVSB er binnenkort weer gloednieuw bij loopt. 

3-06-2016

Voor de komende 3 jaar zal NWH Jobs de Open Dag ‘Bollenstreek in Bedrijf’ gaan sponsoren.

29-01-2016

Een kleine impressie van de NWH Jobs beursstand tijdens de Mechanisatie tentoonstelling in Vijfhuizen.

23-12-2015

Traditiegetrouw voorziet NWH Jobs rond de Kerstdagen zakelijke relaties van een overheerlijke rollade.

10-10-2015

Op zaterdag 10 oktober vindt de 'Diabeatit Run' plaats. Allereerst trotseren alle deelnemende teams de 589 traptreden van de Euromast in Rotterdam, om vervolgens na een 84 kilometer lange (2x een marathon!) estafette run, als helden te worden onthaald bij de sporthallenZuid in Amsterdam.